Rabu, 19 Januari 2011

Serabut dan serabai

Hari ni entah apahal la,fikiran ni serabut tahap tak sekolah nye..selalu cool je kalau ade problem sampai kengkadang sengaje je cari problem sebab bosan..Tapi hari ni ntah apahal la..lepas jogging terus lepak Tandoor sebuah kedai mamak..aku terus fikir apa yang buat aku gelabah ni..lepak la sengsorang kat taman depan nagoya kat Tampin Square tu..

Tiba2 azan maghrib berkumandang indah,,
sedang aku masih lagi dok termenung kat taman tu..

Tersentap tiba-tiba tengok bangla2 pekerja kat kedai mamak tadi bergerak beramai-ramai ke masjid...
hummm...Istighfar yang hanye boleh aku ungkapkan..apedah jadi ngan aku ni..solat pun da banyak tinggal..

dengan laju aku jalan kaki ke masjid jamek Tunku Besar yang terletak 500 meter dari taman tersebut..
walaupun baju berpeluh2,,tapi sah atau tidak..tawakal..

2 ulasan:

  1. yang penting dalam keadaan suci.. peluh2 pun xper

    BalasPadam
  2. ohh..begitu..

    suci yg macam mne agknye tu.?.hahak..

    BalasPadam